Skip to main content

Produktai gamintojams

Vilroka, produktai maisto gamintojams

Mūsų asortimente galite rasti produktų maisto gamintojams ir prekybos įmonėms. Siūlome įvairių rūšių vaisių ir uogų džemus, tyres, uogienes, konditerinius įdarus, dirbtinį medų įvairaus dydžio pakuotėse.

Jei mūsų asortimente nerasite tinkamo produkto, sukursime naujas receptūras būtent jums!

Džemai gali būti gaminami su vaisių tyre ar šaldytais vaisiais, uogomis. Produktą galima naudoti kaip įdarą bandelėms, pyragams, tortams, kepiniams sluoksniuoti ir dekoruoti.

Produkto panaudojimas:

  • padengti konditerinius gaminius
  • įdaras keptiems konditeriniams gaminiams
  • priedas konditeriniams įdarams
  • desertų ir kitų patiekalų dekoracijoms
EIL. NR. PRODUKTO PAVADINIMAS IŠPILSTYMAS GALIOJIMO TERMINAS
1. Obuolių džemas su cukrumi 1, 13 kg 6 mėn.
2. Obuolių džemas su gliukoze 13 kg 6 mėn.
3. Vyšnių džemas 1, 11 kg 6 mėn.
4. Spanguolių džemas 6, 11 kg 6 mėn.
5. Juodųjų serbentų džemas 1, 6, 11 kg 6 mėn.
6. Obuolių – aronijų džemas 13 kg 6 mėn.
7. Miško uogų džemas 13 kg 6 mėn.
8. Braškių džemas 1 kg 6 mėn.
9. Aviečių džemas 1 kg 6 mėn.
10. Raudonųjų serbentų džemas 1 kg 6 mėn.

Konditeriniai įdarai skirti pramoniniam perdirbimui, konditerijai, kepiniams. Veikiant skirtingai temperatūrai  jų tekstūra ir skonio savybės išlieka nepakitusios. Produktą galima naudoti kaip įdarą bandelėms, pyragams, tortams, duonoms, kepiniams sluoksniuoti ir dekoruoti.

Produkto panaudojimas:

  • įdaryti bandeles, pyragus, tortus, duonas ir kt. kepinius
  • kepinių sluoksniavimui ir dekoravimui
EIL. NR. PRODUKTO PAVADINIMAS IŠPILSTYMAS GALIOJIMO TERMINAS
1. Karamelinis įdaras 7, 13 kg 6 mėn.
2. Lazdyno riešutų skonio įdaras 13 kg 6 mėn.
3. Vyšnių skonio įdaras 7, 13 kg 6 mėn.
4. Skaidrus braškių skonio įdaras 7 kg 6 mėn.
5. Aviečių skonio įdaras 7 kg 6 mėn.
6. Juodųjų serbentų skonio įdaras 7 kg 6 mėn.
7. Braškių skonio įdaras 7 kg 6 mėn.
8. Apelsinų skonio įdaras 7 kg 6 mėn.
9. Persikų skonio įdaras 7 kg 6 mėn.
10. Spanguolių skonio įdaras 7 kg 6 mėn.